Jag älskar allt som har med inredning att göra

God förmiddag och välkommen! Återigen är det fredag, och det innebär som bekant ett inlägg här på bloggen. Idag kommer det handla om företaget Nellie Nettis Design & Inredning, vilket är företaget jag senast vände mig till för att köpa lampor i Båstad.

Inredning har blivit mitt nya fritidsintresse, det är något jag tycker är väldigt roligt och därför har jag bara blivit mer intresserad. När jag väl flyttade hemifrån för ett halvår sedan blev det bara roligare med inredning, då fick jag ju bestämma helt själv hur jag skulle inreda här hemma. Jag kunde ta ut svängarna och inreda med min stil helt och hållet, det är ett nöje man knappt kan beskriva med ord. Under tiden jag har bott ensam har jag köpt nya saker med tiden för att jag ska känna in vad jag vill ha och för att jag inte skulle behöva lägga ut all pengar på en och samma gång. Jag har väntat en del med att köpa lampor för att jag inte riktigt har vetat hur jag har velat ha det, det var inte alls länge sedan jag faktiskt kom fram till hur jag ville ha det. När jag skulle köpa mina lampor i Båstad valde jag att vända mig till Nellie Nettis Design & Inredning, jag vände mig till dem för att de hade lampor som passade min stil och det jag var ute efter. Än idag är jag otroligt nöjd med mina lampor och hur det blev här hemma när jag förde in dem. Nu när jag vet att det här företaget har så kvalitativa produkter kommer jag med största sannolikhet vända mig till dem för att köpa mer inredning i framtiden. Dessutom skulle jag vilja tipsa er om dem ifall ni är ute efter inredning eller lampor i Båstad.