Inte mycket tid över till massage

Hejsan hoppsan bloggen! En lång dag står på schemat och jag som i början av veckan hade förhoppningen om att hinna med en massage, kan nu se hur det verkar bli allt mer omöjligt. Dock så kommer det en ny vecka om några dagar och då ska jag se till att ha lite tid över för att få en efterlängtad massage i Helsingborg, den här veckan får jag ägna åt andra saker istället. Ni kanske undrar vad det är som stoppar mig från att inte hinna med en massage, så det ska jag nu berätta för er. Först och främst så har jag varit hemma från jobbet i några dagar på grund av sjukdom, vilket har resulterat i att jag har fått oerhört mycket på mitt bord som måste göras. Det är något som jag måste prioritera i första hand och därför lär det bli en ganska lång arbetsdag idag och imorgon. Att det skulle vara mycket arbete kom inte direkt som någon överraskning, utan jag har förberett mig för det här under dagarna. Ikväll har jag dessutom tvättid vilket känns oerhört dåligt tajmat, med tanke på att jag har varit hemma i några dagar. Det här med tvätten är verkligen en nackdel när man bor i lägenhet. Jag kollade om det fanns någon ledig tid när jag var hemma men tvättschemat var helt fullt så det är bara att köra igång ikväll när jag kommer hem. Utöver det här så hade det behövts städats också men jag tror faktiskt inte att tiden kommer räcka till för att hinna göra det, så det får bli i helgen eller nästa vecka. Jag ser framemot nästa vecka när allt är klart och jag inte har det så stressigt på jobbet, då ska jag banne mig boka tid för massage och det ska bli väldigt skönt. Det är dock några dagar kvar dit, men det är bara att köra på!